Banko & Bobler  12. januar 2018

Vi gentager succeen fra sidste år, hvor ca. 500 glade gæster kom til festligt bankospil, spiste en let tapas-anretning med tilkøbte bobler.

Det foregår i Bellevuehallen i Risskov og overskuddet fra aftenen går ubeskåret til udsatte piger og kvinder.

Program:
19.00-20.00 (dørene åbner kl. 18.30)
Let tapas-anretning
Køb af drikkevarer i baren
Udlevering af banko-plader
Køb af ekstra banko-plader

20.00-22.30
Banko-spil med masser af lækre præmier

 22.30-23.30
DJ Arthur spiller op
Salg af kaffe og sødt

Køb billetter her

Følg begivenheden på Facebook

Projekter og Fundraising

Gennem årene har klubben støtten mange forskellige projekter. Vi støtter hvert år Zonta Internationals projekter, ligesom vi har deltaget med støtte til både nationale og lokale projekter.

Zonta Club Aarhus II har aktuelt valgt at fokusere på at indsamle midler ved flere indsamlingsarrangementer. Formålet er at etablere en pulje, hvor piger fra Aarhus’ tre miniinstitutioner (Solbrinken-Sølyst-Toften) kan søge midler, når de fraflytter institutionen som 18-årige. Pigerne har, som de fleste andre unge, ingen eller meget få penge til at etablere sig i egen bolig, og ydermere står de uden familie til at hjælpe dem. Der kan søges midler til indkøb af møbler, bøger til uddannelse og undervisningsmaterialer med mere. Der er allerede udbetalt midler til to unge piger indkøb af møbler, bøger til uddannelse og deres studie.

Donationer-1997-2018.

Ansøgningskema 

“Økonomisk frihed” til legatmodtager fra Mini-institution.

For små tre år siden ydede Zonta Aarhus II støtte til ung pige fra Mini-institution i Aarhus. Hun fortæller her, at den støtte hjalp hende godt på vej:

Jeg modtog legatet kort før studiestart og udflytningen fra Mini-institution i Aarhus, jeg har siden boet i 3 forskellige lejligheder i Aarhus, og har næsten fuldført 3 år på Gymnasium. Det har været nogle vilde år. Legatet har gjort at jeg er er kommet helskindet igennem min gymnasietid, jeg har haft mulighed for at købe en ny computer til studiebrug, jeg har haft mulighed for at betale for studietur til London, i øvrigt en mega fed by. Jeg har udover det haft mulighed for at kunne flytte rundt, altså betale for depositum, og udflytnings omkostninger uden at skulle sælge alt hvad jeg havde eller arbejde ugen lang.
Jeg har tilmeldt mig forsikringer og bibeholdt mit gode linse abonnement, som jeg stiftede på mini-institutionen i sin tid, samt fået et par nye briller. Udover de nævnte ting, har jeg haft mulighed for at have en god levestandart, jeg har ikke skulle leve på havregrød og vand, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg har ikke gået rundt og haft ondt i maven over tanken om en uventet elregning kunne dukke op, og at jeg ingen penge havde til at betale den, således har situationen aldrig været, takket været Zonta. I har givet mig en ”økonomisk frihed”, som har gjort at jeg har kunne leve på samme vilkår som mine venner og klassekammerater. Fraværet af bekymringerne har gjort at jeg har haft nogle dejlige år, hvor jeg har kunne nyde at være ung og det er jeg evigt taknemlig for. Jeg er i dag næsten færdig med mit tredje år på Gymnasiet, efter afslutningen på skoleåret skal jeg have et fuldtidsarbejde, så jeg kan komme på højskole en skønne dag, ellers skal jeg ”nyde livet”, spare op til små rejser, og højst sandsynligt flytte til hovedstaden, hvor jeg vil tømme byen for kultur og gode bekendtskaber.
Jeg håber at det går godt hos jer, jeg er sikker på at i får hjulpet nogle piger/kvinder i Danmark, i hvert fald hjulpet mig godt på vej, igen 1000 tak.