Banko & Bobler

 

Kære alle

På grund af de gældende restriktioner er vi desværre nødsaget til at udsætte Banko & Bobler den 14. januar 2022.

Arrangementet vil blive afholdt senere på året, hvorfor vi følger de nye retningslinjer nøje og melder ny dato ud, så snart det er muligt.

 Vi glæder os til forhåbentlig snart at kunne gennemføre Banko & Bobler 2022.

Eventuelle spørgsmål vedr. arrangementet kan rettes til Bankobobler@gmail.com.

 

 

 

 

BANKO & BOBLER 2021 – sammen hver for sig – mens vi glæder os til Banko & Bobler 2022

Zonta Aarhus ll afholder intet fysisk Banko & Bobler i 2021, men indbyder til STAY HOME Banko & Bobler , hvor man ved køb af billet til 2022 deltager i Live Streaming på instagram fredag d. 15/1-2021, hvor store præmier udtrækkes blandt de solgte billetter.

Deltagerne, der afholder sine egne private Banko & Bobler arrangementer, har mulighed for at tilkøb på Zontabilletten.dk – både for at sikre en fælles oplevelse med andre private selskaber, men også for at få et nemt og færdigt arrangement – og selvfølgelig for at støtte det gode formål. Deltagerne kan købe mad fra Egå Slagteren, drikkevarer fra Bevco og ikke mindst både bankospil og en pose præmier til fantastiske priser. Billetterne sættes til salg 10. december 2021. Læs nærmere nedenfor:

BANKO & BOBLER 2022 

Som beskrevet ovenfor bliver der ikke et fysisk Banko og Bobler 2021 pga. COVID-19, men den 10/12 2020 kl. 20:00 åbner vi for billetsalget til Banko og Bobler 2022.
Pris inden den 15/1 2021 er kr. 250,- pr stk. incl. entré, let anretning og 2 bankoplader.
Pris fra den 16/1 er kr. 300,- pr stk. incl. entré, let anretning og 2 bankoplader
Banko & Bobler fredag d. 14/1 2022 afholdes i Bellevuehallerne med følgende program:
Kl. 18.30 dørene åbnes.
Kl. 18.30-19.30 let anretning og mulighed for at købe drikkevarer samt ekstra bankoplader.
Kl. 19.30-22.30 bankospil med masser af gode præmier.
På zontabilletten.dk kan du udover billetten til 2022 også købe alt, hvad du skal bruge, til en festlig Banko og Bobler-aften hjemme hos dig selv fredag den 15/01 2021. Bankoplader, præmier, drikkevarer og lækker mad fra Egå Slagteren.
Med en Early Bird billet til Banko & Bobler 2022, har du og dine gæster mulighed for at deltage i en LIVESTREAMET lodtrækning om min. 10 store og flotte præmier kl. 20.00.
Sørg derfor for at have Jeres billetter klar i udprintet stand til livestreamingen. Måske det er én af Jer, der vinder én af de flotte præmier🙏🏻😍❓
Det eneste, DU skal gøre, er blot at læne dig tilbage og invitere nogle feststemte gæster og så hente det hele samlet hos Egå Slagteren. Nemt ikke🤷🏼❓

Banko & Bobler – hvad, hvem, hvornår, hvorfor og hvordan ?

Banko & Bobler blev opfundet og afviklet for første gang i 2016 af Zonta Aarhus II som et ”bankospil i luksusudgave” og har siden været så succesfuldt, at det har inspireret Zonta klubber i hele Danmark til at afholde denne type bankospil.

Formålet med Banko & Bobler er at rejse midler til udsatte kvinder og piger, og midlerne uddeles efterfølgende både lokalt, nationalt og internationalt.

Banko & Bobler involverer hele klubben; således har alle en opgave at udføre, alle tager del i et af de mange udvalg, der står for planlægning og/eller praktiske opgaver, og dette har vist sig at være en fantastisk måde at styrke sammenhold og social netværk. Ikke mindst for nye medlemmer, som på denne måde og gennem løbende udvalgsmøder, integreres på en hurtig, ”sund” og inspirerende måde. Kompetencer kommer i spil, venskaber opstår, forståelsen for at ”gøre en forskel” styrkes.

Arbejdet med at få planlagt og afviklet en aften med mad, vin og underholdning, salg af billetter samt uddeling af præmier til mere end 600 deltagere, er ganske stort og kræver megen planlægning og mange møder. Derfor har Banko & Bobler kun været afholdt 1 gang årligt indtil videre, men tanken om at gentage arrangementet 2 dage i træk, eller 2 gange årligt er tillokkende, det store overskud taget i betragtning!

Klubbens erfaring med Banko & Bobler er at vores netværk, venner, nærområder, både private som virksomheder, støtter 100 % op om dette arrangement, særligt når det på forhånd kan meldes ud, hvad pengene går til efterfølgende. Det er ganske enkelt nemmere at sælge budskabet, når alle kan se modtageren.

 

 

Banko & Boblerjanuar 2021 – Overskud 53.000 kr.

For 6. år i træk blev billetterne revet væk, selvom vi ikke kunne gennemføre et fysisk Banko & Bobler. Alligevel lykkedes det at skaffe et pænt beløb til hjælp for de kvinder, vi så gerne vil hjælpe.

TAK til alle sponsorer – både de trofaste og de nye, vi er så taknemmelige for at I altid hjælper, også når alt ikke går som det plejer.

 

Banko & Boblerjanuar 2020 – Overskud 198.000 kr.

Traditionen tro (5. år i træk), blev rekorden for både hastighed for salg af billetter, stemning i hallen, gæsternes købelyst, og ikke mindst overskud til gavn for udsatte kvinder slået. Vi er stolte og glade for at vi i samarbejde med alle vores trofaste sponsorer og gæster nåede op på 198.000 kr. som anvendes både lokalt og internationalt.

I år har vi  lokalt støttet HOME-START, Aarhus, –  frivilligt arbejde, der støtter unge møder med et par timers hjælp om dagen – og internationalt Kampen mod børneægteskaber.

TAK til alle sponsorer – både de trofaste og de nye – uden jer kunne vi ikke hjælpe alle de kvinder, der nu får en håndsrækning!

 

Banko & Bobler januar 2019 – Overskud 153.000 kr.

Det var fjerde år i træk, at vi inviterede til Banko & Bobler i Bellevue Hallen. Alle 600 billetter blev solgt på 48 timer, og århusianske virksomheder havde doneret de ca. 300 flotte præmier. Hele 153.000 kr. blev resultatet af Zonta Aarhus II arrangement “Banko & Bobler” januar 2019. Den væsentligste grund til at resultatet faldt i forhold til året før, formodes at ligge i det glas champagne, som var inkluderet i prisen. Salget af vin faldt så det gør vi ikke fremover!

I 2019 støttede vi Ryhave kollegiet.

TAK til alle sponsorer – både de trofaste og de nye – uden jer kunne vi ikke hjælpe alle de kvinder, der nu får en håndsrækning!

 

Banko & Bobler januar 2018 – Overskud 158.000 kr.

Banko & Bobler er blevet en tradition og arrangementet blev igen i år en stor succes – ikke mindst takket været de gavmilde bidrag til præmier. Dette trækker for alvor folk til vores arrangement. Mange flotte præmier gjorde det således muligt at samle 600 glade mennesker til en festlig aften med lækker mad og drikke og ikke mindst fantastiske flotte gevinster til deltagerne. Hele 158.000 kr. blev resultatet af Zonta Aarhus II arrangement “Banko & Bobler” januar 2018.

I 2018 kom overskuddet i Zonta fondens kasse. Fonden uddeler på baggrund af ansøgninger.

TAK til alle sponsorer – både de trofaste og de nye – uden jer kunne vi ikke hjælpe alle de kvinder, der nu får en håndsrækning!

 

Banko & Bobler januar 2017 – Overskud 131.000 kr.

Mange flotte præmier gjorde det igen muligt at samle 600 glade mennesker til en festlig aften med lækker mad og drikke og ikke mindst fantastiske flotte gevinster til deltagerne. Hele 131.000 kr. blev resultatet af Zonta Aarhus II arrangement “Banko & Bobler” januar 2017.

I 2017 kom overskuddet i Zonta fondens kasse. Fonden uddeler på baggrund af ansøgninger.

TAK til alle sponsorer – både jer fra sidste år og de nye – uden jer kunne vi ikke hjælpe alle de kvinder, der nu får en håndsrækning!

 

Banko & Bobler januar 2016 – Overskud 99.000 kr.

Zonta Aarhus II afholdt det første Banko & Bobler i Bellevue Hallen i Risskov med stor succes. De 450 billetter blev solgt på kort tid og gæsterne var primært fra lokalområdet. Der blev vist stor interesse for både at deltage og give gaver til bankospillet. Konceptet med både at have det sjovt, feste med venner og familie, spille banko og støtte op om et godt formål, har vist sig at være en succes.

I 2016 støttede vi Mini institutionerne Sølyst, Solbrinken og Toften.

TAK til alle sponsorer – uden jer kunne vi ikke hjælpe alle de kvinder, der nu får en håndsrækning!