Banko & Bobler

Dette års Banko & Bobler i Bellevuehallen er nu veloverstået.

Arrangementet blev igen i år en stor succes – ikke mindst takket været vores mange sponsorer og trofaste gæster. 600 glade mennesker deltog i en festlig aften med lidt mad og drikke og ikke mindst fantastiske flotte gevinster til deltagerne.

Formålet med Banko & Bobler – nemlig at rejse midler til udsatte kvinder og piger – blev indfriet over al forventning, og vi er klar til at give midlerne videre. Vi fik i år et overskud på 299.000 kr.  og det er vi både stolte og meget taknemmelige over.

Tusind tak til både sponsorer og gæster – vi håber I også fremadrettet vil være med at støtte vores arbejde.

 

Fakta:

Banko & Bobler blev opfundet og afviklet for første gang i 2016 af Zonta Aarhus II som et ”bankospil i luksusudgave” og har siden været så succesfuldt, at det har inspireret Zonta klubber i hele Danmark til at afholde denne type bankospil.

Formålet med Banko & Bobler er at rejse midler til udsatte kvinder og piger, og midlerne uddeles efterfølgende både lokalt, nationalt og internationalt.

Banko & Bobler involverer oftest hele klubben; således har alle en opgave at udføre, mange tager del i et af de mange udvalg, der står for planlægning og/eller praktiske opgaver, og dette har vist sig at være en fantastisk måde at styrke sammenhold og social netværk. Ikke mindst for nye medlemmer, som på denne måde og gennem løbende udvalgsmøder, integreres på en hurtig, ”sund” og inspirerende måde. Kompetencer kommer i spil, venskaber opstår, forståelsen for at ”gøre en forskel” styrkes.

Arbejdet med at få planlagt og afviklet en aften med mad, vin og underholdning, salg af billetter samt uddeling af præmier til mere end 600 deltagere, er ganske stort og kræver megen planlægning og mange møder. Derfor har Banko & Bobler kun været afholdt 1 gang årligt indtil videre.

Arrangementet er i dag så velfunderet, at billetterne nærmest ”sælger sig selv”. Succesen skyldes i høj grad støtten fra vores af vores mange trofaste og gavmilde sponsorer.

TAK til alle sponsorer – uden jer kunne vi ikke hjælpe alle de kvinder, der så mange år har fået en håndsrækning!

 

 

Resultater:

Banko & Bobler Januar 2024– Overskud 299.000 kr.

Banko & Bobler Januar 2023– Overskud 300.000 kr. I år blev 600 billetter solgt på under et døgn. Vi er både meget taknemlige og ydmyge overfor den støtte både gæster og sponsorer viser os. Stor tak til alle gæster, sponsorer og alle der bidrager til arrangementet.

Banko & Bobler April 2022– Overskud 250.000 kr. Arrangementet blev igen i år en stor succes – ikke mindst takket været 600 glade mennesker der deltog i en festlig aften med lidt mad og drikke og ikke mindst fantastiske flotte gevinster til deltagerne.

Banko & Boblerjanuar 2021 – Overskud 53.000 kr.For 6. år i træk blev billetterne revet væk, selvom vi ikke kunne gennemføre et fysisk Banko & Bobler. Alligevel lykkedes det at skaffe et pænt beløb til hjælp for de kvinder, vi så gerne vil hjælpe.

Banko & Boblerjanuar 2020 – Overskud 198.000 kr. Traditionen tro (5. år i træk), blev rekorden for både hastighed for salg af billetter, stemning i hallen, gæsternes købelyst, og ikke mindst overskud til gavn for udsatte kvinder slået. Vi er stolte og glade for at vi i samarbejde med alle vores trofaste sponsorer og gæster nåede op på 198.000 kr. som anvendes både lokalt og internationalt.

Banko & Bobler januar 2019 – Overskud 153.000 kr. Det var fjerde år i træk, at vi inviterede til Banko & Bobler i Bellevue Hallen. Alle 600 billetter blev solgt på 48 timer, og århusianske virksomheder havde doneret de ca. 300 flotte præmier.

Banko & Bobler januar 2018 – Overskud 158.000 kr. Banko & Bobler er blevet en tradition og arrangementet blev igen i år en stor succes – ikke mindst takket været de gavmilde bidrag til præmier.

Banko & Bobler januar 2017 – Overskud 131.000 kr.  Mange flotte præmier gjorde det igen muligt at samle 600 glade mennesker til en festlig aften med lækker mad og drikke og ikke mindst fantastiske flotte gevinster til deltagerne.

Banko & Bobler januar 2016 – Overskud 99.000 kr. Zonta Aarhus II afholdt det første Banko & Bobler i Bellevue Hallen i Risskov med stor succes. De 450 billetter blev solgt på kort tid og gæsterne var primært fra lokalområdet. Der blev vist stor interesse for både at deltage og give gaver til bankospillet. Konceptet med både at have det sjovt, feste med venner og familie, spille banko og støtte op om et godt formål, har vist sig at være en succes.

 

 

Nyheder

23. marts 2024

Women in Business Scholarship kan nu søges

Zonta Danmark indkalder hermed ansøgere til dette distriktslegat, der udbydes i Zonta Distrikt 13, der omfatter Danmark, Norge, Island og Litauen. Målgruppen er kvindelige business-studerende mellem 2.-5 år på studiet. […]

Læs mere 17. november 2023

Grænser for ligestilling?

Ligestilling på dagsordenen på gymnasier landet over. Unge skal tidligt lære om ligestilling mellem kønnene. Hvad er den største udfordring, når det kommer til ligestilling i Danmark? • Er ligestilling […]

Læs mere 14. februar 2022

Diversity-Equity-Inclusion Diversity – Equity – Inclusion – event March 08, 2022

The 8th of March Zonta event organized by the Zonta Clubs of Copenhagen Multicultural, Copenhagen 1, Copenhagen 2, Copenhagen 3 and Frederiksberg will take place. The event is open for […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.