Tove Færch

Født i 1957 og medlem af Zonta siden 2007

tof@arlafoods.com

Food content specialist, Arla Foods

Tove Færch

Jeg er medlem af Zonta, fordi jeg nyder at være med i et netværk af engagerede kvinder. Jeg får energi og bliver motiveret af at deltage i møderne og i de udvalg, der arbejder sammen om et fælles mål. Det, der er så fedt ved dette netværk er, at målet i sig selv er så selvfølgeligt og naturligt at støtte. Man kan jo være stolt af at bidrage – og det er en fornøjelse og stor tilfredsstillelse, når vi ser og hører om og fra de kvinder, vi hjælper.

 

Jeg ville gerne have været…Bibliotekar – men jeg tror virkelig det er godt, jeg ikke blev det 🙂

Mine fritidsinteresser…Centrerer sig om oplevelser, der indeholder god mad og vin – gerne kombineret med golf, gå og lunteture – helst sammen med venner, børn og børnebørn.

Jeg kommer fra en familie… der er meget lille, mine forældre var begge enebørn. Derfor er det en stor glæde for mig at jeg er beriget med mange børn, svigerbørn og børnebørn.

Min livret… er helt afhængig af årstiden, men muslinger, supper og osteretter er altid godt.

Min yndlingsdrink… er absolut rødvin – specielt den rødvin, der passer godt til ”dagens ret”.

Jeg beundrer mennesker... der altid har overskud og energi til at hjælpe andre helt uselvisk – og dem er er der mange af i Zonta 🙂

Jeg bryder mig grundlæggende ikke om… løgn og nærighed.

Det gør mig glad…når jeg kan glæde andre uanset om det er med et godt måltid mad, en hjemmestrikket bluse eller et velment kompliment.

Når jeg bliver gammel… vil jeg arbejde på at være hende ingen opfatter som gammel….

Mit motto …når der lukkes en dør, åbnes der en anden – men du må selv finde håndtaget.