Fritse Meyer

Fritse Meyer, Events mm.

født i 1958, medlem af Zonta siden 2001

fm@meyco.dk

 

 

Jeg er med i Zonta, fordi vi gør en forskel for piger og kvinder, der ikke har været så heldige i livet, som vi har. Jeg brænder egentligt mest for det lokale, for det vi kan gøre for pigerne og kvinderne i vores lokalsamfund, og derfor er jeg også glad for, at vi har en international organisation bag os, som tager sig af at koordinere det internationale arbejde”.

Jeg hedder Fritse Meyer og er født i 1958. Jeg har været med i Zonta Aarhus II siden 2001 både som ordinært medlem og har deltaget i bestyrelsesarbejdet i flere omgange. Jeg bor i Risskov og er gift med Jens på 27. år og har verdens mest forkælede hund.

Jeg er bestyrelsesformand for Meyerdonationen, er projektansat i Dansk Marine Center og Meyco samt indehaver af Events mm.

Jeg kommer fra Grenaa, hvor jeg de først 12-13 år boede alene med min mor. Efter endt skolegang flyttede jeg til Randers, hvor jeg blev ansat som disponent og efterfølgende rykkede Jens og jeg til Aarhus, hvor jeg blev ansat som souschef indenfor fiskebranchen. I 2013 valgte jeg at sige mit job som direktionssekretær i Den Gamle By op, for at få bedre tid til alt det andet jeg også gerne vil her i livet.

Jeg – vi – elsker at rejse, at sejle og stå på ski og ikke mindst at opholde os i vores lejlighed i Cannes, og at hygge os med venner og familie rundt om i den store vide verden.

OG så værdsætter jeg det netværk af ressourcestærke kvinder Zonta-netværket har givet mig. Det er givende at lære SÅ mange forskellige kvinder med deres baggrunde at kende OG at arbejde sammen med dem.

En anden ting, jeg værdsætter ved Zonta Aarhus II er, at de skiftende bestyrelser erkender, at vi kvinder har forskellige perioder i vores liv med forskelligt fokus; børn og karriere, videreuddannelse og så videre. Ja, at vi giver hinanden plads til at lade Zonta-arbejdet glide lidt i baggrunden i en periode. Dét synes jeg er vigtigt, at vi giver hinanden plads til.

Det viser en klub, der agerer i nutiden med blik på fremtiden; nye og yngre medlemmer i netværket Zonta. Det er efter min mening en styrke ved Zonta Aarhus II og endnu en af grundene til, at JEG er medlem af Zonta.

Nyheder

23. marts 2024

Women in Business Scholarship kan nu søges

Zonta Danmark indkalder hermed ansøgere til dette distriktslegat, der udbydes i Zonta Distrikt 13, der omfatter Danmark, Norge, Island og Litauen. Målgruppen er kvindelige business-studerende mellem 2.-5 år på studiet. […]

Læs mere 17. november 2023

Grænser for ligestilling?

Ligestilling på dagsordenen på gymnasier landet over. Unge skal tidligt lære om ligestilling mellem kønnene. Hvad er den største udfordring, når det kommer til ligestilling i Danmark? • Er ligestilling […]

Læs mere 14. februar 2022

Diversity-Equity-Inclusion Diversity – Equity – Inclusion – event March 08, 2022

The 8th of March Zonta event organized by the Zonta Clubs of Copenhagen Multicultural, Copenhagen 1, Copenhagen 2, Copenhagen 3 and Frederiksberg will take place. The event is open for […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.