Derfor er jeg medlem

Mette Lykkegaard

Rie Byholt Leibøll Jensen

Irene Wiborg

Hanne Hauge

 

 

 

 

Medlemmer af Zonta har hver sin historie at fortælle – og hver sin baggrund for at prioritere at bruge ressourcer på netværket.

Lad curseren gå op på “DERFOR ER JEG MEDLEM” og vælg et navn.

 

 

Her udvalgte citater af nogle af medlemmerne – og de hænger ikke sammen med fotos af medlemmer til venstre 🙂

 

 

“Jeg er medlem af Zonta fordi det er et stærkt fællesskab med aktive kvinder, spændende og inspirerende arrangementer. Desuden giver det mig både sjovt og givende samvær samt en mulighed for at gøre en forskel for andre kvinder.”

 

 

“Jeg er medlem af Zonta Aarhus ll fordi jeg mener at vi, der har muligheden, bør være med til at gøre bare en lille forskel for de kvinder, der ikke har samme muligheder i livet.”

 

 

“Jeg er medlem af Zonta, fordi det er et virkeligt godt netværk, med en masse stærke,
inspirerende, seje, selvstændige kvinder (både privat og professionelt). Da jeg kom med i
2004, var det fordi jeg søgte et netværk af kvinder, jeg ikke kendte privat, og som ligesom
jeg, havde et overskud og en lyst til at gøre en forskel for andre. Igennem årene har det
udviklet sig til mange dejlige venskaber, givet mange fantastiske rejser, og et helt unikt
netværk som jeg aldrig vil undvære.”

 

 

“Zonta giver mig mulighed for:

  • at kunne bidrage med sætte fokus på kvinders rettigheder verden rundt. Noget jeg sikkert ikke kunne som enkeltperson.
  • at møde mange dejlige kvinder med forskellige baggrunde. At lære dem at kende giver mig så meget.”

 

 

Jeg er med i Zonta, fordi vi gør en forskel for piger og kvinder, der ikke har været så heldige i livet, som vi har. Jeg brænder egentligt mest for det lokale, for det vi kan gøre for pigerne og kvinderne i vores lokalsamfund, og derfor er jeg også glad for, at vi har en international organisation bag os, som tager sig af at koordinere det internationale arbejde”.

 

 

“Jeg medlem af Zonta fordi jeg kan og vil, fordi det udvider min horisont, inspirer mig og har skabt relationer, jeg ellers ikke ville have fået.”

 

 

“Jeg er medlem af Zonta, fordi jeg nyder at være med i et netværk af engagerede kvinder. Jeg får energi og bliver motiveret af at deltage i møderne og i de udvalg, der arbejder sammen om et fælles mål. Det, der er så fedt ved dette netværk er, at målet i sig selv er så selvfølgeligt og naturligt at støtte. Man kan jo være stolt af at bidrage – og det er en fornøjelse og stor tilfredsstillelse, når vi ser og hører om og fra de kvinder, vi hjælper.”

 

 

Nyheder

23. marts 2024

Women in Business Scholarship kan nu søges

Zonta Danmark indkalder hermed ansøgere til dette distriktslegat, der udbydes i Zonta Distrikt 13, der omfatter Danmark, Norge, Island og Litauen. Målgruppen er kvindelige business-studerende mellem 2.-5 år på studiet. […]

Læs mere 17. november 2023

Grænser for ligestilling?

Ligestilling på dagsordenen på gymnasier landet over. Unge skal tidligt lære om ligestilling mellem kønnene. Hvad er den største udfordring, når det kommer til ligestilling i Danmark? • Er ligestilling […]

Læs mere 14. februar 2022

Diversity-Equity-Inclusion Diversity – Equity – Inclusion – event March 08, 2022

The 8th of March Zonta event organized by the Zonta Clubs of Copenhagen Multicultural, Copenhagen 1, Copenhagen 2, Copenhagen 3 and Frederiksberg will take place. The event is open for […]

Læs mere SE NYHEDER

Kalender

SE ARRANGEMENTER
Copyright © 2023, Zonta International - District 13.