Birgitte Møller Hansen

Senior Business Consultant EG A/S, Cand.merc.

født i 1961 og medlem af Zonta siden 1996

birgittemoellerhansen@gmail.com

Birgitte Møller Hansen

For mig har “Ligestilling mellem kønnene/Gender equality” altid været et must .Der er dog desværre lang vej igen. Zonta projekter lokalt, nationalt og globalt gør en forskel.Ved at være medlem af Zonta er jeg med til at gøre en positiv forskel i den rigtige retning.

I mit arbejdsliv, og for den sags skyld også da jeg i sin tid uddannede mig, er og var hovedsageligt omgivet af mænd. Mit sociale netværk har derfor en meget skæv kønsfordeling. Derfor er Zontas kvindenetværk meget givende for mig. Uden det ville jeg havde gået glip af mange forskellige vinkler. At være en del af netop Zonta netværket er for mig helt unikt. Mit potentielle Zonta netværk er 33.000 Zontians i 66 lande. For mit vedkommende er det blevet til mange personlige relationer til andre Zontians i Danmark. I Zonta Aarhus II har jeg mange nære og givende relationer og venskaber, som jeg aldrig havde fået uden mit medlemskab af Zonta.